Deadpool 2 har några potentiella regissörer på gång

Ryan Reynolds bekräftar att Deadpool 3 händer i Marvel Studios

deadpoolSom du kanske har hört har Foxs Deadpool 2 tappat sin ursprungliga regissör, ​​Tim Miller, som enligt uppgift skilde sig från filmen på grund av kreativa skillnader med Deadpool 2s huvudskådespelare, Ryan Reynolds. Detta lämnade ganska mycket saker i luften över vem som kommer att ta över regissörerna, men en rapport från Deadline har avslöjat några potentiella kandidater.

Enligt Deadline är John Wicks David Leitch en av ledarna för regissörens position. Tydligen är han en favorit att ta över filmens regi, men samtidigt är det inte nödvändigtvis en färdig affär ännu eftersom andra regissörer också har lagt till Fox sina egna idéer för filmen.

Åtminstone två andra namn har kastats in i ringen som inkluderar Drew Goddard (som skrev avsnitt av Netflix Daredevil och också var författare och verkställande producent för The Martian) och Magnus Martens, av vilka den senare regisserade ett avsnitt av Netflixs Luke Cage och ett par avsnitt av Banshee.

Det är ännu oklart vem som tar över Millers roll som filmens nya regissör, ​​men här hoppas de att de snart hittar någon. Under tiden Deadpool 2 är inställd på att släppas den 12 januari 2018, så förhoppningsvis kommer sökandet efter filmens nya regissör inte att försenas.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.