‘Deadpool’ säljer 1 miljon enheter på digital HD under sin första vecka

Ryan Reynolds bekräftar att Deadpool 3 händer i Marvel Studios

deadpoolDet verkar som om Marvels Deadpool-film har gjort det extremt bra för sig själv eftersom det inte bara satte kassakassar utan blev också den mest intjänande R-rankade filmen någonsin. Nu ser det ut som att filmen har satt upp ännu ett rekord genom att bli Foxs bästa prestanda Digital HD-titel hittills genom att sälja så många som 1 miljon enheter under den första veckan.

För att sätta detta i perspektiv var Foxs “The Martian” företagets bästa Digital HD-film före detta, men den filmen tog tre veckor innan den slog 1 miljon så det är uppenbart att Deadpool blåser långt förbi det. Enligt Mary Daily, president och marknadschef för världsomspännande marknadsföring av Fox Home Entertainment, har hon kallat det ”utan motstycke”.

”Konsumenternas svar på” Deadpool ”har varit oöverträffat i teatrar och nu hemma. På bara en vecka når Digital HD-transaktioner superhjältenivåer. ” Som vi sa har filmen satt mycket rekord och det ser inte ut som att den kommer att sakta ner. Den goda nyheten är att Deadpool 2 redan har blivit upplyst av studiorna.

Ännu bättre nyheter är att det ursprungliga teamet som skapade filmen kommer att vara tillbaka tillsammans, vilket förhoppningsvis innebär att vi kan förvänta oss samma nivå av action och humor som vi såg från sin föregångare, även om det visserligen är presset på dem att replikera deras framgång.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Deadpool, Marvel och Movies.