Delta App låter passagerare spåra sitt bagage i realtid

Delta App låter passagerare spåra sitt bagage i realtid

delta-bagage-spårningEn av de värsta känslorna i världen landar efter ett flyg bara för att upptäcka att dina bagage har försvunnit. Det här kanske inte är så illa om du kommer hem, men om du landar i en främmande stad eller ett land kommer det att vara mycket obekvämt, för att inte tala om dyrt eftersom det betyder att du förmodligen behöver nya kläder för tiden -varelse.

Den goda nyheten för Delta-passagerare är att om du använder flygbolagens app kommer du att kunna spåra ditt bagage i realtid. Enligt Bill Lentsch, Deltas Senior Vice President – flygverksamhet och kundtjänst på flygplatsen, “Från det ögonblick som våra kunder släpper av sig väskan vill vi att de ska veta att vi letar efter den hela vägen och arbetar för att ta bort stressen från att flyga, en innovation i taget.”

Så hur fungerar det här? Betyder det att du kommer att behöva äga en av dessa snygga bagage med en elektronisk tagg för att spåra den? Tack och lov behöver du inte betala ut hundratals dollar för det privilegiet, för enligt Delta kommer alla incheckade väskor att få en RFID-tagg som gör att den kan spåras, med informationen som sedan skickas tillbaka till appen på användarens telefon .

Detta kommer utan tvekan att hjälpa till att påskynda processen om ett bagage går förlorat. Som det ser ut, används tekniken över 84 flygplatser i USA, men här hoppas vi att det så småningom kommer att bli en standardfunktion för alla flygbolag och flygplatser runt om i världen.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Apps och Delta.