DEMO vårpremier 2010 för Ubergizmo-läsare

DEMO vårpremier 2010 för Ubergizmo-läsare

[DEMO 2010] Ubergizmo är en mediepartner till DEMO och vi har en hel del för våra läsare att delta DEMO våren 2010 i slutet av mars: istället för $ 2 995 kostar det endast 1836 $. Klicka här för att registrera och spara 1159 $ (Klicka på “Ny registrering” och välj sedan “Deltagare” på andra sidan och specialpriset kommer då att visas).

DEMO har funnits i 19 år och är erkänd som en av de bästa konferenserna för sitt urval av startups av hög kvalitet och dess väl utformade organisation. Det är en av mina favorit tekniska konferenser, och du kan stanna till Ubergizmo i Marcht för att följa vår direktsändning av 50+ demos (live.ubergizmo.com). Denna session är den första med Executive Producent Matt Marshall , efterträdaren till Chris Shipley.

Under den 2 ½ dagars konferensen kommer 50 till 70 startups att presentera sina nya produkter på scenen, under en 6-minuters demo, inför en publik bestående av investerare, innovatörer, entreprenörer, industrinpåverkare och högsta media.

I år har de sju teman valt av DEMO omfatta:

Sociala och mediateknologier Hälso- och livsvetenskapsteknologier Ren och hållbar teknik Molnteknik Företagsteknik Mobilteknik Konsumentteknik

För att få en känsla av den här fantastiska konferensen, kolla in vårt förra årets fotogalleri och det roliga (och pedagogiska) blogginlägget från Redgie Snodgrass, före detta VP Business Development av DEMOgod Award-mottagaren Skout. Se agendasidan för mer info.

DEMO 09 Galleri: Människor och teknik

Filed in Cellphones> Green> Web. Läs mer om DEMO och Startup.