Den här killen skickades till en Nintendo-switch två veckor tidigt

Capcom övertygade Nintendo om att öka switchens RAM

Nintendo Switch förväntas inte släppas på några veckor, men enligt NeoGAF-användaren hiphoptherobot (via Kotaku) skickades han en enhet av Switch ungefär två veckor tidigare än väntat från en namnlös lagrad (förmodligen hålls utan namn till skydda deras identitet), och han har sedan laddat upp en video som visar konsolen.

Videon visar tyvärr inte några av spelen i aktion, förmodligen för att spelen inte har släppts ännu. Det visar oss dock hur det kommande Switch-gränssnittet kommer att se ut och vad installationsprocessen innebär. Som Kotaku konstaterar är det intressant att det är så vi ser Switchens gränssnitt istället för att Nintendo officiellt presenterar det under sin Switch-presentation tidigare i år.

Hittills ser det ganska smidigt ut och lätt att använda. Det verkar finnas vita och svarta teman som användarna kan välja, TV-inställningar, upplösning och mer. Hittills ser allt ganska bra ut och vi måste säga att vi är ganska glada att få tag på konsolen. Switch kommer officiellt att lanseras den 3 mars 2017 med ett par spel tillgängliga vid lanseringen, varav ett är den efterlängtade The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Arkiverat i spel. Läs mer om Nintendo och Nintendo Switch.