Den lilla prinsen kommer att gå till Netflix den 5 augusti

Den lilla prinsen kommer att gå till Netflix den 5 augusti

Det finns många böcker som anses vara “klassiker” och “måste läsa”, och det är nog säkert att säga att Antoine de Saint-Exupérys Den lilla prinsen är en av dem. Som du kanske har hört anpassades boken till en film men tyvärr bestämde Paramount sig för att släppa showen från sitt släppschema, även om det inte angavs varför.

Den goda nyheten är att senast vi hörde planerade Netflix att plocka upp showen vilket innebär att du så småningom skulle kunna börja streama den, och i ännu bättre nyheter har vi nu ett datum för dess släpp. Enligt en rapport från Entertainment Weekly har det avslöjats att The Little Prince officiellt debuterar på Netflix den 5 augusti.

Det bör noteras att filmen inte är 100% densamma som boken, utan snarare verkar den kombinera den faktiska historien om Den lilla prinsen i en annan berättelse, och använder både CG och stop-motion-animationer för att få jobbet gjort . Enligt filmregissören Mark Osborne, “Jag ville verkligen hitta ett sätt att skapa en filmisk känslomässig upplevelse som motsvarade den känslomässiga upplevelse som någon kan läsa boken.”

Han lägger till, ”Jag såg verkligen filmen som en möjlighet att hyra bokens kraft. Inte bara anpassa boken ord för ord utan en chans att anpassa vad boken betyder för människor och hur det påverkar deras liv. ” Under tiden kan du kolla in Netflix-trailern för filmen ovan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Netflix.