Den nya filmen Teaser “Ghost In the Shell” visar upp Thermoptic Suit

Den nya filmen Teaser

För ett par månader sedan släpptes en handfull teasers för den kommande Ghost In The Shell-filmen. Vi måste säga att de ser ganska bra ut, och för dem som såg fram emot ytterligare innehåll har du tur eftersom teasern för den officiella trailern har nyligen släppts.

Vad som gör denna speciella teaser så spännande är det faktum att vi får se Scarlett Johanssons karaktär i filmen klädd i den ikoniska termoptikdräkten. För de som inte är bekanta med Ghost In The Shell-serien ger den termoptiska dräkten i princip karaktären osynlighet. I anime har det vanligtvis avbildats som karaktären som stöter på att se naken ut (det är hon inte), så vi var nyfikna på hur filmskaparna skulle dra av det här.

På tal med IGN sa filmens producent Avi Arad, ”Vi försöker faktiskt inte låtsas att hon är naken. Dräkten efterliknar några av panellinjens idéer. När du ser filmen är det inte meningen att du ska tro att hon är naken. ” Slutresultatet är en faktisk kostym tillverkad av kisel som designades baserat på digitala skanningar av Johanssons kropp för att säkerställa att den skulle spegla hennes silhuett, som du själv kan kolla in i teasern ovan.

Med detta sagt kommer filmen att släppas den 31 mars 2017. Vi ser fram emot hela trailern men under tiden antar vi att denna teaser kommer att behöva göra det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.