Denna Nike MAG Unboxing-video gör att vi vill ha en

Denna Nike MAG Unboxing-video gör att vi vill ha en

Som du kanske har hört har Nike begränsat par av sina själv snörande skor som i huvudsak är repliker av modellen som användes i filmen Back to the Future. Tombolaget för att vinna dessa skor hölls tidigare denna månad, och en ny video har dykt upp där en av vinnarna avboxade skorna och satte på dem.

Nu om du är en sneakerhead så är chansen att du vet att dessa skor är extremt begränsade med endast 89 modeller som tillverkas. Uppenbarligen är dessa skor så eftertraktade att i en nyligen auktion i Hong Kong såldes ett par för hela 100 000 $, vilket när man tänker på det inte är så dåligt av ett pris att betala för att äga en bit teknik och filmhistoria.

Som vi sa, det finns bara 89 par tillgängliga och killen i videon, Chris, vann det 87: e paret. Han hävdar att han sedan han avslöjade att han vann ett par har fått massor av erbjudanden från människor över internet, inklusive kändisar, som i grunden kastade pengar på honom bara så att de kan köpa det av honom.

Vi är inte säkra på om Chris någonsin planerar att sälja dessa skor, men vi tror att han förmodligen är bättre att hålla dem någonstans säkra och säkra för att bevara deras livslängd. Under tiden om du inte lyckades vinna dig själv en av de 89 Nike MAG: erna, oroa dig inte för i november kommer Nike att sälja en annan version av sina självhäftande skor som borde vara mer tillgängliga.

Sparat i prylar> Allmänt. Läs mer om mode, Nike och Wearable Tech.