Dessa är de läckta specifikationerna för Samsung Galaxy S20

Dessa är de läckta specifikationerna för Samsung Galaxy S20

Samsung har bekräftat att de kommer att vara värd för ett unpacked-evenemang den 11 februari där de förväntas tillkännage den kommande Samsung Galaxy S20-serien. För dem som undrar förväntas Samsung introducera tre olika modeller, Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus och Galaxy S20 Ultra.

Nu tack vare leakster Ishan Agarwal och MySmartPrice har specifikationerna för hela sortimentet avslöjats. När det gäller specifikationer kommer de för det mesta att drivas av Samsung Exynos 990-chipset byggt på 7nm-processen. Det är också ryktet om att de erbjuder en IP68-klassning när det gäller vatten- och dammbeständighet.

Men det är där likheterna slutar. När det gäller skärm kommer Galaxy S20 att ha en 6,2-tums WQHD + -skärm, medan Galaxy S20 Plus kommer att ha en 6,7-tums skärm och Galaxy S20 Ultra kommer att packa en 6,9-tums skärm. De kommer alla att erbjuda 120Hz uppdateringsfrekvenser.

Kamerorna kommer också att skilja sig från telefon till telefon, där Galaxy S20 och S20 Plus kommer att ha en 12MP + 64MP + 12MP kamerakombination med ytterligare ToF-sensorer, med stöd för upp till 30x digital zoom och till och med 8K videoinspelning. Galaxy S20 Ultra har å andra sidan en combo på 108MP + 48MP + 12MP, ToF-sensorer och upp till 100x digital zoom.

Ta dessa specifikationer med ett saltkorn för nu, men vi behöver inte vänta för länge på de officiella detaljerna nästa månad.

Filed in Cellphones> Rykten. Läs mer om Galaxy S20, Samsung och Social Hit. Källa: mysmartprice