Dessa modulära resväskor kan vara det sätt vi reser i framtiden

Dessa modulära resväskor kan vara det sätt vi reser i framtiden

När det gäller resor äger de flesta av oss bagage, och för det mesta är de ganska vanliga. Visst, vissa av oss kan äga smarta bagage med taggar på dem för att spåra dem i händelse av att de går vilse, men om du letar efter ett nytt bagagesystem kan du vara intresserad av att lära dig att Bugaboo har lanserat Boxer.

För dem som är föräldrar kan Bugaboo vara ett känt varumärke för er som skapare av avancerade barnvagnar. Men det ser ut som om företaget expanderar bortom barnvagnar och vill gå in på resväskmarknaden med Boxer, men det här är inte bara vanliga resväskor eftersom de har utformats för att vara modulära.

Vad menar vi? Boxer består i sin kärna av en ram med hjul där användaren kan välja mellan olika modulära fodralfack. Detta innebär att du, beroende på dina behov, kan välja mellan ett mindre hyttfodral och knäppa på en dagsäck, eller så kan du välja en större incheckningsväska.

Bugaboo utnyttjar också sin erfarenhet av barnvagnsmarknaden genom att skapa ett bagage som de anser är lätt och lätt att manövrera. Vi måste säga att det är en ganska snygg och smart idé, men tyvärr blir det inte billigt eftersom det kostar från $ 1 030. Mer information finns i videon ovan eller på webbplatsen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Resor.