Det finns en officiell World of Warcraft kokbok du kan köpa

Det finns en officiell World of Warcraft kokbok du kan köpa

warcraft kokbokI många MMORPGs är matlagning en färdighet som spelare kan lära sig i spelet där matvaror kan skapas enbart för rollspel, eller i vissa fall kan skapas för att hjälpa till att läka spelare och till och med ge en boost i statistiken. Om du alltid har undrat hur Beer Basted Boar Ribs smakade som i World of Warcraft, kommer du snart att kunna ta reda på det.

Pegged för en release i oktober verkar det som om det finns en officiell World of Warcraft kokbok tillgänglig för förbeställning just nu. Boken är skriven av Chelsea Monroe-Cassel som också har skrivit andra kokböcker baserade på fiktion, som The Shire Cookbook och From the Sands of Dorne: A Feast of Ice & Fire Companion Cookbook.

Enligt bokens beskrivning, ”Bokens stora och varierade utbud av färgglada recept erbjuder något för alla, oavsett om du är en lärlingskock eller en mästerkock, en växtälskande druid eller en ork som efter händer efter Beer Basted Boar Ribs. Denna del av utsökta delikatesser innehåller också några läckra recept för att brygga, inklusive Greatfather’s Winter Ale, Junglevine Wine och Winter Veil Egg Nog. ”

I grund och botten är de i princip vanliga matvaror med namn lånade från World of Warcraft, men samtidigt måste vi säga att de också ser ganska bra ut. Medan vi tvivlar på att matlagning och äta en Savory Deviate Delight i verkligheten kommer att förvandla dig till en ninja eller pirat, räknar vi med att det ändå blir en ganska rolig upplevelse. Under tiden kan du fortsätta och göra dina förbeställningar på Amazon.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Blizzard, F & b och World of Warcraft.