Detektiv Pikachu-filmen har hittat sin regissör

Nytt Detective Pikachu-spel tillkännages för Nintendo Switch

detektivpikachuFör några månader sedan rapporterades att folket på Legendary och Pokemon Company kunde skapa en live-action Pokémon-film. Pokemon-filmer har gjorts tidigare, men för det mesta har de varit animationer, så det blir intressant att se en live-action ta på sig franchisen.

Enligt en rapport från Deadline verkar det som om filmen kanske har hittat sin regissör i form av Rob Letterman. För de som inte känner till Lettermans arbete står han bakom filmer som Goosebumps, Monsters Vs. Aliens och Shark Tale, så säkert att säga att han har viss erfarenhet när det gäller animerade filmer.

Filmen kommer också att innehålla ett manus skrivet av Nicole Perlman och Alex Hirsch och kommer att se detektiv Pikachu spela i den. Vi är inte säkra på vad den exakta historien om filmen kommer att handla om, men om du är ett fan av Pokémon-serien antar vi att det kan vara värt att se fram emot. Tyvärr är chansen stor att vi förmodligen måste vänta ett tag eftersom produktionen bara är påbörjad nästa år, vilket innebär att en lansering förmodligen kommer att vara den tidigaste som vi kan förvänta oss.

Under tiden håller vi ett öga på ytterligare detaljer om filmen som kan dyka upp inom en snar framtid.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Pokémon.