DirecTV Now Channel List kanske inte innehåller CBS vid lanseringen

AT & Ts 5G går live i 10 marknader

att-tecken
AT&T meddelade för några månader sedan att det senare i år kommer att lansera en fristående TV-streamingtjänst under varumärket DirecTV. Det bekräftade senare att tjänsten kommer att kallas DirecTV Now. Viktiga detaljer som det månatliga prenumerationspriset och det faktum att det kommer att erbjuda mer än 100 kanaler har redan bekräftats men det verkar som att företaget inte har kunnat underteckna alla större nätverk. En ny rapport hävdar att DirecTV Now-kanallistan inte kommer att innehålla CBS vid lanseringen.

CBS är ett av de största nätverken i USA, så det kommer säkert att missas av abonnenterna. De kommer inte att kunna komma åt några av nätverkets största shower, en hel del NFL-spel och annat innehåll som är exklusivt för CBS.

Det har redan bekräftats att DirecTV Now kommer att erbjuda tillgång till mer än 100 kanaler för $ 35 per månad. Detta ger tjänsten en bra position mot rivaler som Sonys PlayStation Vue och Dishs Sling TV-streamingtjänster som båda har varit ute under ganska lång tid nu.

Bloomberg rapporterar att CBS spelar svårt att få eftersom det har sin egen streamingtjänst som heter CBS All Access. Enligt rapporten har nätverket krävt en licensavgift högre än vad DirecTV är villig att erbjuda.

Det är oklart hur lång tid CBS kommer att ta för att komma överens om en licensavgift som också är acceptabel för DirecTV. En sak är dock säker, det kommer inte att hålla upp DirecTV Now avslöjande händelse den 28 november.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, Cbs och DirecTV Now.