DirecTV-streamingtjänsten kommer att lanseras före slutet av 2016

DirecTV-streamingtjänsten kommer att lanseras före slutet av 2016

direktv
AT&T har redan bekräftat att det kommer att lansera en fristående DirecTV-streamingtjänst som kommer att likna Sling TV och PlayStation Vue. Det kommer att vara ett fristående alternativ så att abonnenterna inte behöver ett konventionellt kabelkontrakt och inte behöver betala avgifterna för det. Detta kommer att bli en månad-till-månad-affär med abonnenter som har flexibiliteten att avbryta när de vill. Det har nu sagt att DirecTV-streamingtjänsten kommer att lanseras före slutet av detta år.

På en investerarkonferens bekräftade AT & T: s VD Randall Stephenson att DirecTV-streamingtjänsten kommer att lanseras före slutet av 2016 med “mycket, mycket aggressiva prispoäng.”

Tjänsten heter DirecTV Now och kommer att innehålla mer än 100 premiumkanaler när alla erbjudanden har undertecknats med innehållsleverantörer. VD har bekräftat att affärer med Disney och HBO redan har skrivits.

Några mindre detaljer om tjänsten avslöjades också av AT & T: s VD. Appen gör det möjligt för prenumeranter att få åtkomst till två strömmar per hushåll men nämnde att de som vill ha fler strömmar på ett enda konto kanske kan betala för privilegiet.

Stephenson sa att AT&T tittar på mer än 20 miljoner hushåll i USA som inte har ett konventionellt kabelpaket. Huruvida priset kommer att vara tillräckligt aggressivt för att locka dem återstår att se eftersom företaget håller mamma på priserna för tillfället.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AT&T, Directv, DirecTV Now och Entertainment.