Dish lanserar nytt Skinny Bundle Called Flex Pack

Google Assistant är nu live på skålenheter

disk-nätverk
Dish tillkännagav idag lanseringen av en ny mager bunt som den kallar Flex Pack. Det ger Dish-kunder val och flexibilitet att skapa ett personligt TV-paket. Det magra paketet kostar $ 39,99 per månad och innehåller ett kärnpaket med programmering som består av mer än 50 kanaler medan kunderna också kan välja mellan ett av åtta temapaket.

Kunder kan enkelt lägga till och ta bort så många kanalpaket som de önskar varje månad för att bäst passa deras behov. Enskilda paket innehåller kanaler från lokala sändningsnätverk, barn, allmän underhållning samt nationell och regional åtgärd. Förpackningarna varierar i pris från $ 4 till $ 10 per månad.

Flex Pack ger kunderna flexibilitet eftersom de inte behöver betala hundratals för ett TV-kontrakt som innehåller otaliga kanaler som de inte ens tittar på. “Flex Pack ger en nivå av flexibilitet och kontroll som för våra kunder närmare idealet att helt skräddarsy deras kanalutbud,” förklarar Warren Schlichting, Dish vice vd för marknadsföring, programmering och mediasäljning.

Kärnpaketet innehåller kanaler som AMC, USA, TNT, CNN, Discovery, Food Network, FX och många fler. Det finns en handfull enskilda förpackningar tillgängliga som lägger till liknande som ABC, CNN, FOX, NBC, ESPN, CNBC, Bloomberg och många andra kanaler.

Kunder kan bestämma om de vill lägga till något av dessa paket i kärnprogrammeringen som kostar $ 29,99. Mot en extra avgift kan kunder lägga till premiumkanaler som HBO, Starz, Showtime och Cinemax. Den kompletta kanallistan finns nu tillgänglig på Dishs webbplats.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om maträtt och underhållning. Källa: about.dish