Disney är uppenbarligen intresserad av att köpa Twitter igen

Twitter Will Bring Back Its Verification Program Next Year

twitter_logo
Spekulationen om Twitters framtid slutar bara inte. För ett par veckor sedan sa man att stora företag som Google, Salesforce och Disney överväger ett förvärv av Twitter. Mikrobloggtjänstens aktie ökade efter dessa rapporter bara för att krascha efter att det rapporterades att alla hade tappat sina bud. Något liknande händer eftersom det återigen har rapporterats att Disney fortfarande undersöker ett eventuellt förvärv av Twitter.

Enligt rapporten har Disney “återintresserat” intresse för ett eventuellt förvärv och att de två företagen “nu slår ut en affär efter att ha kommit överens om ett pris – tros vara höga 20-talet per aktie – i slutet av förra veckan. . ”

Disney och Twitter vägrade båda att kommentera den här rapporten så det finns inget officiellt ord ännu om de ens pratar om en potentiell försäljning. Twitters investerare håller fortfarande på med en affär, vilket är en av anledningarna till att vi ser företagets aktiepop när det ens spekuleras i att en affär kan vara möjlig.

Det är värt att nämna här att inget konkret har dykt upp hittills som tyder på att Disney verkligen bedriver en affär med Twitter. Vad vi ser rätt är bara spekulation och vi tenderar att få mycket av det när det finns förväntningar på en affär som involverar två börsnoterade företag. Så om jag var du skulle jag vänta och se om det finns fler bevis som tyder på att Twitter äntligen kan köpas av någon.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney och Twitter.