Disney bekräftar Wreck-It Ralph Sequel för 2018

Disney bekräftar Wreck-It Ralph Sequel för 2018

röjar-RalfTillbaka 2012 lanserade Disney en film baserad på videospel som heter Wreck-It Ralph. Om du inte tittade på den, innehöll den en karaktär som heter Ralph som i videospelet Wreck-It Ralph är spelets “dåliga kille”, men i slutet av dagen är han faktiskt mer som en skådespelare som spelar en dålig kille, han får fortfarande en dålig rep för det ändå.

Det är faktiskt ett ganska intressant tag på videospel (mer än pixlar) och även om vi skulle ha varit nöjda med att filmen slutade där, antar vi att en uppföljare kanske inte är en så dålig idé, vilket är vad folket på Disney tänkte som väl. Företaget har meddelat på Facebook Live att en uppföljare till Wreck-It Ralph 2012 görs och att det förväntas släppas 2018.

Filmen kommer att återvända av Wreck-It Ralph-regissören Rich Moore och manusförfattaren Phil Johnston, som båda också arbetade med Zootopia, och även John C. Reilly som spelar filmens huvudperson och Sarah Silverman som röstar Vanellope i originalfilmen. Medan själva handlingen och ytterligare karaktärer inte avslöjades förväntas uppföljaren till Wreck-It Ralph ske på internet.

Som du kan se i konceptkonsten ovan kommer flera kända internetföretag att bli parodierade, som Gugle (Google), Amazing (Amazon) och Lubhub (vi gissar Pornhub?) För att bara nämna några.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney och filmer.