Disney kan också överväga att lägga ett bud på Twitter

Twitter Will Bring Back Its Verification Program Next Year

twitter_logoFör ett par dagar sedan avslöjade en CNBC-rapport att stora företag som Google kan överväga att lägga ett formellt bud på Twitter. Det här är inte första gången som idén om att någon förvärvar Twitter dyker upp. I själva verket 2015 gjorde Google enligt uppgift ett försök, men uppenbarligen avvisades av Twitter.

Men det verkar som att inte bara teknikföretag är intresserade av Twitter utan även icke-tekniska företag. Enligt en rapport från Bloomberg hävdar de att Disney också kan kasta sin hatt i ringen. Tydligen arbetar företaget för närvarande med en finansiell rådgivare för att utvärdera ett eventuellt bud på Twitter, även om inte överraskande både Twitter och Disney vägrade att kommentera rapporten.

Med detta sagt, Twitter förväntar sig att sälja sig själva för mycket pengar. Rapporter hävdar att företaget söker minst 30 miljarder dollar från den som planerar att köpa dem, vilket innebär att många företag är mer eller mindre ute av drift, spara för stora företag som Disney eller Google som kan ha mycket resurser att spara.

Vi är inte säkra på vad Disney kanske vill ha med Twitter, men då har Disney verkligen utvecklats från var de var när de först började, så vi antar att det är inte riktigt en enorm sträcka att utöka deras erbjudanden och tjänster, men tills vi hör den officiella bud, ta det med ett saltkorn.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Disney och Twitter.