Disney lanserar en ESPN-streamingtjänst

ESPN SportsCenter på Snapchat ger nya shower två gånger om dagen

ESPN-logotypOm du tror att streaming verkligen är framtiden för hur vi konsumerar innehåll, kommer du att vara glad att få veta att Disney känns på samma sätt och företaget kommer att starta saker genom att lansera ett ESPN-streamingpaket. Den här nya tjänsten är planerad att lanseras i slutet av året, men tyvärr för närvarande är detaljerna lite knappa.

Men vad vi vet är vad som visar att det nya paketet inte kommer att presenteras. I grund och botten om det ESPN-relaterade innehållet du ser på kabel eller via prenumerationstjänster som Sling TV eller PlayStation Vue är uteslutet. Så om du hoppades kunna strömma sådana typer av innehåll skulle du ha tur.

Enligt Disneys VD Bob Iger, “Målet är inte att ta bort produkten från ESPNs nuvarande kanaler, utan att använda sport och produkter som ESPN redan har licensierat som inte visas på kanalerna.” Så vad betyder det för användarna? I grund och botten betyder detta att du kan förvänta dig innehåll som MLB, NHL och college sport.

Är detta nödvändigtvis en dålig sak? För de som älskar sport antar vi att det här bara ger dem mer innehåll att titta på, men för dem som hoppas kunna klippa sladden på kabeln är det nog inte det du förväntade dig.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney, Espn och Sports.