Disney släpper trailern för ‘Cars 3’ och det är väldigt annorlunda

Disney släpper trailern för 'Cars 3' och det är väldigt annorlunda

Ni kanske kommer ihåg Cars-filmen som lanserades av Disney redan 2006. Vi fick sedan en uppföljare i form av Cars 2 2011, och nu verkar det som att vi kan se fram emot en Cars 3 som lanserades 2017. Faktiskt nyligen Disney släppte trailern för den kommande filmen, och pojke är vi förvirrade.

Om du inte har sett Cars-filmerna, kretsar den kring en bil som heter Lightning McQueen uttryckt av Owen Wilson. För det mesta har det varit en ganska ljus, rolig, animerad film som man kan förvänta sig av Pixar och Disney. Men den senaste trailern för Cars 3 målar en helt annan bild, en som är betydligt och märkbart mörkare än sina föregångare.

Heck, om vi inte visste att det var för Cars 3, skulle vi ha antagit att det var en trailer för ett kommande racing-videospel. Enligt beskrivningen, ”Blindsided av en ny generation av flammande snabba åkare, skjuts plötsligt den legendariska Lightning McQueen (Owen Wilsons röst) ut ur den sport han älskar. För att komma tillbaka i spelet kommer han att behöva hjälp av en ivrig ung tävlingstekniker, Cruz Ramirez, med sin egen plan att vinna, plus inspiration från den sena Fabulous Hudson Hornet och några oväntade vändningar. Att bevisa att # 95 inte är klar ännu kommer att testa hjärtat hos en mästare på Piston Cup Racings största etapp! ”

Filmen är inställd på att släppas den 16 juni 2017. Du kan kolla in trailern ovan, eller titta nedan om du vill se hur annorlunda den första Cars-filmtrailern var jämfört med den kommande uppföljaren.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney och filmer.