Disneys app kommer att berätta “Finding Dory” -film för blinda filmbesökare

Disneys app kommer att berätta

hitta DorisMånga av oss tar förmodligen filmer för givet, och många av oss har inga problem med att skicka en dålig recension på Facebook, IMDB, Rotten Tomatoes och så vidare om det finns en film som inte passar oss. Hur som helst, som vi sa, tar vi det för givet för hur är det med dem som är blinda och inte kan se filmerna?

Tyvärr för blinda filmbesökare finns det inte så många alternativ till skillnad från böcker där du kanske kan hitta en kopia i punktskrift eller i ljudformat. Men den goda nyheten är att om du känner någon som är blind men vill kolla in Disneys kommande “Finding Dory” -film, kanske du vill berätta för dem att kolla in Disney Movies Anywhere-appen.

Det verkar som om appen nyligen har uppdaterats för att stödja den kommande Finding Dory-filmen där den berättar för dem vad som händer på skärmen. Alla användare måste göra är att ta med sig ett par hörlurar, koppla in dem så är de klara. Det är inte första gången Disney erbjuder sådana tillgänglighetsalternativ.

Innan detta inkluderade de den här funktionen för tittare hemma, men det är första gången de tar med den till teatrarna och vi kan bara hoppas att den inte blir den sista.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, Disney och filmer.