Divisionsfilmen bekräftad av Ubisoft

Ubisofts The Division-film kommer till Netflix

divisionen
Ubisoft gör en annan film baserad på ett av sina spel. Det har bekräftat att Divisionen nu anpassas för film. Bekräftelsen kom in idag men det ryktes faktiskt för ett par månader sedan att Ubisoft kunde leta efter att göra en film ur The Division. Filmen kommer att spela Jake Gyllenhaal i spetsen. Han har tidigare arbetat med Ubisoft på filmatiseringen av Prince of Persia redan 2010.

Den exakta rollen han kommer att spela i den här filmen har inte avslöjats ännu men det har bekräftats idag att han kommer att få sällskap av Jessica Chastain.

Ubisoft har ännu inte bekräftat några ytterligare detaljer om filmen, vilket leder till spekulationer om att projektet fortfarande är i mycket tidiga skeden. Bortsett från dessa två aktörer har inga andra namn kopplade till projektet tillkännagivits.

Det är inte känt just nu vem som kommer att regissera den här filmen och vem som ska skriva manuset. Det är också oklart hur mycket filmen kommer att avvika från spelets historia.

Spelet äger rum i ett futuristiskt New York City som har drabbats av ett katastrofalt utbrott av koppar. Det förvandlar staden till något av en krigszon.

“De pandemislagna gatorna i Divisionen är fyllda med otaliga historier om kärlek, förlust, förräderi och hjältemod”, säger Ubisoft och tillägger att “men vi får vänta på att ta reda på vilka vägar filmen kommer att utforska.”

Ubisoft arbetar också med en filmatisering av Assassin’s Creed med stjärnorna Michael Fassbender och Marion Cotillard, den träffar den stora skärmen den 21 december i år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Entertainment, The Division och Ubisoft. Källa: theverge