Divisionsfilmen enligt uppgift i rörledningen

Divisionsutvecklaren arbetar enligt uppgift på Battle Royale-titeln

divisionen

Ubisoft lanserade Tom Clancy’s The Division tidigare i år. Spelet gick ganska bra och tjänade över 330 miljoner dollar de första fem dagarna efter lanseringen och slog många företagsrekord under den första veckan. Ubisoft verkar titta på andra sätt att tjäna in spelets popularitet och det verkar som om en film inte är utanför bordet. Rapporter tyder på att en The Division-film är på gång på Ubisoft.

Inget av detta har bekräftats officiellt ännu så ta det med lite salt för nu. Variety citerar källor som är bekanta med det som Ubisoft undersöker för att göra en The Division-film.

Historien om det här spelet kretsar kring agenter från Strategic Homeland Division som skickas in till New York City efter att ett konstgjordt virus har fört död och förstörelse över staden. Agenterna ska undersöka utbrottet av detta virus med bibehållen ordning efter bästa förmåga.

Det hävdas att Jake Gyllenhaal är knuten till projektet. Han har också spelat huvudrollen i en videospelsanpassning tidigare, många av er kanske kommer ihåg att han spelade i Prince of Persia: The Sands of Time som släpptes tillbaka 2010. Till den här dagen är den filmen fortfarande den mest intäktsfulla film baserad på ett videospel.

Inget ord ännu om vad den sista rollen kommer att bli, eller om Ubisoft kommer att gå igenom det alls.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Entertainment, The Division och Ubisoft.