Dödsappen berättar om närliggande dödsfall i ditt område

Death app

DödsappEn del av ett spökjaktlag och letar efter nya platser att utforska? Önskar att det fanns en app för det? Du har faktiskt tur. Folket över på MobileNationHQ kom nyligen med något som heter Death-appen. Som en del av en demonstration för att visa hur enkelt det var att skapa en app med MobileNationHQs online app-skapare skapades Death-appen på 8 timmar och fungerar på både iOS- och Android-enheter (det är en webbapp).

När en användare kör appen kan han / hon använda den för att ta reda på platserna för de senaste dödsfallen i området. Appen ger en beskrivning av vilken typ av död det är (bilolycka eller mord) och markerar det på kartan. Dödsfall kan till och med sökas efter plats och typ, bara om du letar efter en viss typ av offer. Appen hjälper också vanliga fotgängare och cyklister att vara mer medvetna om sin omgivning – dvs. om de befinner sig i ett område som är utsatt för bilolyckor kan de välja att vara mer försiktiga.

Om du är intresserad av att kolla in Death-appen, gå hit och skanna QR-koden med din telefon för att starta Death-appen. Låt oss veta om du upptäcker några intressanta mord!

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om olycka, appar och webbapp.