Dölj lager iOS-appar du inte använder, ingen jailbreak krävs

hide stock iOS apps (1)

dölj lager iOS-appar (1)

iOS har en stor uppsättning lagerapplikationer som kan göra jobbet rätt. Men det finns till och med överlägsna lösningar tillgängliga via App Store som är mycket bättre än iOS-lagerappar när det gäller design och funktioner, till exempel kan Sparrow- eller Mailbox-appar vara mer lämpliga för vissa än stock mail-appen. verkar mer användbar än appen Stock Reminders och så vidare.

Ett problem som många användare som väljer tredjepartsappar framför lagret står inför är att de inte kan bli av med appens ikon, eftersom iOS inte tillåter användare att ta bort eller till och med dölja de appar som förinstallerats på mobiloperativsystemet. Dessa ikoner stannar på hemskärmen hela tiden oavsett om du använder dem eller inte och det finns inget du kan göra åt det – om du inte är villig att använda några inofficiella lösningar.

Ett sätt att dölja iOS-lagerappar från startskärmen är genom ett hack skapat av utvecklarna av Rag3Hack. Detta hack till skillnad från de flesta andra kräver inte jailbreak, vilket är tillgängligt utanför Cydia.

Så här kan du dölja lagerappar på iOS med hjälp av Rag3Hack-hack.

dölj lager iOS-appar (2)

    Starta Safari-webbläsaren på din iPhone, iPad eller iPod touch och öppna rag3hack.no-ip.org. Klicka nu på alternativet ‘Dölj appar utan Jailbreak’ på webbplatsen. Du får menyn som erbjuder olika appar du kan dölja. Välj bara den app du gillar och tryck på den. Webbplatsen försöker nu installera en app eller ett certifikat på din iOS-enhet, bekräfta den här åtgärden. Du får ett meddelande om att installationen misslyckades, oroa dig inte och tryck på knappen “Klar”. Stäng nu webbläsaren och gå in på “jiggle-läget” på startskärmen genom att trycka och hålla på en ikon i några sekunder. Leta reda på aktie-appens ikon som du ville dölja – du kommer att märka att ett ord med “Dölj” kommer att visas på dess namn. Klicka på ‘X’ ovanpå den för att ta bort den.

Med hjälp av detta hack kan du dölja ikonerna för nästan alla lagerapplikationer i iOS. Det finns också några andra användbara hack, inklusive ‘Inaktivera iAds i appar’ och mer.

Även om ikonen försvinner kommer den att komma tillbaka när du startar om din iOS-enhet. Vilket är acceptabelt eftersom de flesta inte startar om sina smartphones eller surfplattor så ofta och det gör processen reversibel.