Domino’s ger inte längre gratis pizzor på T-Mobile tisdagar

T-Mobile erbjuder inte längre 200 MB gratis data till nya iPad-kunder

t-mobile-logotyp 2

T-Mobils senaste händelse som inte rörde sig handlade om att tacka sina kunder och ett av de initiativ som meddelades var T-Mobile tisdagar. Det är en ny app genom vilken operatörens kunder får gratis saker varje tisdag utan några kopplingar, gratis saker inkluderade en paj från Domino’s, men pizzakedjan var så överväldigad av order den senaste tisdagen att den har beslutat att avbryta sitt deltagande i T -Mobil tisdagskampanj tills vidare.

Kampanjen skapade lite dålig press för Dominos. På grund av marknadsföringsgränser per butik kunde inte alla få den gratis Domino’s-pizza de fick lovat, och några av dem tog till Twitter för att kritisera företaget för det.

I ett internt memo skickat till franchiseavtal säger Domino’s att det har hört från dem och beslutat att inte fortsätta med T-Mobile tisdagar-kampanjen tills en lösning kan hittas som är bäst för märket.

Domino har inte sagt att det aldrig kommer att delta i den här kampanjen igen men det kommer förmodligen att gå tillbaka till ritbordet med T-Mobile för att säkerställa att de kan komma på ett sätt som inte skadar pizzakedjans image.

Överraskande publicerades memot på Twitter av T-Mobile-vd John Legere själv, det snurr han satte på det var att T-Mobile-fans var nöjda med kampanjen och de överväldigade Domino’s med mer volym än dess franchiseavtal kan hantera på en dag.

Franchises kommer att vara glada över att Domino är med dem eftersom de är i frontlinjen och de måste ta itu med arga kunder som förväntade sig en gratis pizza. T-Mobile måste tänka om denna kampanj.

3 / OMG @TMobile kunder smällde @dominos butiker !! De såg 3x & 4x på en typisk dag och klarar inte volymen. pic.twitter.com/jVvDGAqduS

– John Legere (@JohnLegere) 15 juni 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Dominos och T-Mobile.