Dominos Japan kommer att förlita sig på renar för att leverera pizza den här julen

Dominos Japan kommer att förlita sig på renar för att leverera pizza den här julen

Domino har visat att det är en pizzakedja som inte är rädd för att omfamna modern teknik och oortodoxa metoder för att ge dig en paj. Företaget började nyligen testa droneleveranser i Nya Zeeland och nu planerar det att göra något helt ovanligt i Japan. Domino tränar faktiskt renar för att leverera pizza i Japan denna jul.

Rendrivna slädar staplade med Dominos pizzor blir en vanlig syn i några av Japans större städer. Bortsett från att länka årets största semester med pizza, tjänar det också ett annat syfte. Detta kommer att göra det relativt enkelt för Domino’s att fortsätta leverera pizzor trots snöigt väder där det kan vara lite svårt att använda en cykel.

Dessa slädar kommer också att vara utrustade med Dominos GPS Driver Tracker så att kunderna kan se i realtid hur lång tid det tar för släden att dra sig utanför sitt hus och för att de ska få sin paj. De kommer omedelbart att veta att deras pizza levereras av renar eftersom ikoner på appens karta kommer att ändras till renikoner.

Den viktiga frågan är huruvida Dominos personal som bemanar slädarna kommer att ha på sig jultomtendräkter, för det blir ganska häftigt, men jag är säker på att det kanske inte står på dagordningen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Dominos.