DreamFace 2.0: Enterprise Social Networking och mobila tjänster

DreamFace 2.0: Enterprise Social Networking och mobila tjänster

[Web 2.0] DreamFace Interactive, en leverantör av webb 2.0-applikationslösningar, lanserade idag DreamFace 2.0, den senaste versionen. DreamFace 2.0 tillhandahåller öppen källkodsverktyg för att bygga, använda och distribuera widgetbaserade “Enterprise 2.0” -applikationer och mashups, till exempel webbplatser, personliga startsidor, affärsanalysinstrumentpaneler, interaktiva och sociala mashups, sociala nätverk för företag och samhälle och företag applikationer. Nya funktioner inkluderar en förbättrad widgetplattform, ett widgetbaserat ramverk för sociala nätverk och mobila tjänster. Mer info efter hoppet.

DreamFace-widgetplattform

Widgetbiblioteket tillhandahåller förbyggda widgets som kan anpassas av utvecklare. Användare kan anpassa dessa widgets och skapa interaktion mellan dem med Interaction Editor. Widgets kan enkelt integreras med befintlig företagsprogramvara och kan bädda in Ajax, Flex och all teknik som kan visas i en webbläsare. Widgets är plattformsövergripande, stationära eller mobila (Android, iPhone) och kan visas på vilken webbplats som helst.

DreamFace ramverk för sociala nätverk

DreamFace Social Networking Framework hanterar användarprofiler med enkel inloggning, plattformen är öppen så att den enkelt kan anslutas till befintliga företagsidentitetshanteringssystem som LDAP för att följa företagets säkerhetspolicyer. förutom det har den liknande funktioner som alla sociala nätverkssajter som vi känner till. Jag har dock inte testat det.

DreamFace 2.0 tillhandahåller direktsändning eller publicering till mobila enheter och användare som tar emot varningar kan interagera med sina DreamFace-widgetar och applikationer direkt från sin mobil. En mobil micor-betaltjänst tillhandahålls också med mobilpaketet.

Priser och tillgänglighet

DreamFace 2.0 kommer att finnas tillgängligt under en öppen källkodsmodell med två licenser som är baserad på GPL 3.0. DreamFace 2.0 Beta 1, inklusive den förbättrade widgetplattformen och de nya funktionerna för mobiltjänster, kommer att finnas tillgänglig denna månad. DreamFace 2.0 Beta 2, inklusive ramverket för sociala nätverk, kommer att finnas tillgängligt nästa månad. Företaget erbjuder årliga tekniska supportabonnemang i silver-, guld- och platinautgåvor, med prissättning som börjar på $ 2500. Mer information finns på www.dreamface-interactive.com/services.html.

Arkiverad i topphistorier> Webb. Läs mer om Web 2.0.