Dropbox för iOS uppdaterad

Dropbox iPhone

Dropbox iPhoneDropbox, den populära gratis molnlagringstjänsten för mobila enheter och datorer, har just uppdaterats för iOS. Många nya funktioner som förbättrar appen på iPhone och iPad har inkluderats i dagens uppdatering. Om du inte visste det är Dropbox en molntjänst som gör det möjligt för användare att enkelt överföra filer till och från olika enheter trådlöst.

Den nya versionen, 1.4, låter dig nu ladda upp massbilder och video från din telefon, och du kan till och med välja vilken mapp du vill spara dem i. Appgränssnittet har också uppdaterats för att navigera från mapp till mapp, favoriter , uppladdningar och inställningar mycket enklare. Dessutom kan du nu importera filer från Mail och andra appar som Word-dokument. Det finns också inkludering av stöd för spanska, franska, tyska och japanska modersmål. Dropbox blev bara mycket mer internationellt.

Om du vill uppdatera din app, gå bara till App Store för att uppdatera den eller ladda ner den om du inte ens har den användbara appen på din iOS-enhet än. Dropbox är tillgängligt gratis från Apple App Store.

Filed in Web. Läs mer om appar, Dropbox, iOS, iPad, iPhone och Update.