Dropbox lägger till dokumentläsningsfunktion i sin app

Dropbox lägger till dokumentläsningsfunktion i sin app

När det gäller dokumentskanningsappar finns det ett dussin alternativ där ute. Naturligtvis kan du alltid bara ta ett foto, men vad dokumentskanningsappar gör är att de tenderar att städa upp den skannade bilden så att den ser mindre ut som ett foto och mer som ett ordentligt skannat dokument. Den goda nyheten är att Dropbox äntligen har fått funktionen.

Medan Dropbox främst har varit ett molnlagringsverktyg, har företaget meddelat att de i en uppdatering lägger till massor av produktivitetsverktyg i appen, och ett av verktygen är dokumentskannern. Enligt Dropbox, ”Med dokumentskanning kan du nu använda Dropbox-mobilappen för att fånga och organisera skanningar från whiteboards, kvitton och skisser, så att dina idéer är rätt till hands. Dropbox Business-användare kan till och med söka i genomsökningarna. ”

Funktionen verkar vara ganska enkel. Alla användare måste göra är att starta funktionen i appen, rikta kameran mot det dokument de vill skanna och de är klara. Andra produktivitetsverktyg som uppdateringen har medfört inkluderar möjligheten att skapa Microsoft Office-dokument, bättre fotohantering från din dator, en mer effektiv delningsprocess från skrivbordet, lägga till kommentarer till specifika delar av en fil och så vidare.

Uppdateringen borde redan vara live så fortsätt till iTunes App Store och Google Play för att få tag på den senaste versionen av appen.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om appar och Dropbox.