Du kan nu casta Harry Potter-trollformler med Googles röstsökning

Du kan nu casta Harry Potter-trollformler med Googles röstsökning

fantastisk-odjur-eddie-redmayneHarry Potter-serien av filmer slutade för ett tag sedan, med all dess rollbesättning på större och bättre saker. Men om du älskar trollkarlsvärlden så mycket är chansen att du förmodligen ivrigt förväntar dig de kommande Fantastic Beasts and Where to Find Them, som är inställd på att släppas den 18 november.

För att fira den kommande utgåvan har Google meddelat att de har gått ihop med folket på Warner Bros. Pictures och har lagt till en repertoar av Harry Potter-besvärjelser till Googles röstsökningsfunktion. Enligt Google, “Om du vill prova att vara en trollkarl, försök att kasta trollformler på din Android-telefon: Säg bara” Ok Google “följt av” Lumos “eller” Nox “för att slå på och av din ficklampa. Försök med “Silencio” för att tysta ringsignalen och aviseringarna. “

Förutom att kunna göra besvärjelser på din telefon kommer Google också att lägga till en värld av fantastiska djur och var man kan hitta dem i Google Street View som låter dig utforska gatorna som i verkligheten, så fortsätt till Google Maps webbplats om du vill kolla in funktionen själv.

Det kommer också att kopplas till virtual reality och Googles Daydream View-headset. Enligt Google, “Du kan vifta med en trollstav för att utforska magin i Newts fall, en skattkista full av allt han behöver för att besvärja, lösa pussel och hitta sina djur.”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google, Harry Potter, Movies och Warner Bros.