Du kan titta på Google I / O 2016 Livestream här

Du kan titta på Google I / O 2016 Livestream här

Om du är ett fan av Googles produkter och tjänster, vill du självklart inte missa Google I / O 2016 som kommer att äga rum om ett par timmar. Om du hellre vill titta på händelsen utvecklas själv kan du vara intresserad av att kolla in liveströmmen i videon ovan där händelserna kommer att äga rum direkt framför dina ögon.

Vad Google kommer att avslöja har vi tidigare täckt en rad produkter som vi tror att Google kan avslöja. Det mest uppenbara skulle vara nästa version av Android som just nu kallas Android N. Utvecklarförhandsgranskningen har redan släppts, men vi förväntar oss att Google kommer att ha mer information att dela, som ett släppdatum förhoppningsvis.

Vi hörde också att virtual reality kommer att vara ett av de ämnen som täcks, och senast kontrollerade vi att det fanns något som heter Android VR på Googles utvecklarwebbplats, något som vi förväntar oss att Google kommer att diskutera mer om senare i dag. Det har funnits rykten om ett fristående VR-headset som liknar Oculus Rift / HTC Vive, så kanske vi kan lära oss mer om det också.

Google sägs också avslöja sin syn på Amazon Echo som heter Google Home, som i grunden är en högtalare med en inbyggd röstassistent, som vi bara kan anta att det hänvisar till Google Now. Vi förväntar oss också uppdateringar av Android Wear, Chrome OS, Android Auto, Project Ara och Googles självkörande bilinsatser, men kom ihåg hur som helst att ställa in 13:00 PT för att ta reda på mer, eller kolla tillbaka med oss ​​senare för mer information.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google, Google i / o 2016 och Google Io.