Du kommer snart att kunna Netflix och koppla av på hotell

netflix-hotels

Netflix-hotell
Om du slappnar av i ditt hotellrum och bara bläddrar genom kanalerna och önskar att du kunde streama Netflix på TV: n, kommer din önskan att beviljas inom en snar framtid. Netflix tillkännagav idag att man har samarbetat med gästfrihetsföretaget Enseo för att göra sin app tillgänglig på alla hotell över hela världen där Enseo tillhandahåller sin tjänst. Netflix har redan gått globalt så det är vettigt att koppla upp sig med Enseo för detta.

Detta partnerskap gör det möjligt för alla gäster som bor i en fastighet med enheter som drivs av Enseo att antingen registrera sig för ett Netflix-konto direkt via TV: n på rummet eller logga in på deras befintliga konto.

I fastigheter där den här tjänsten är tillgänglig kommer TV-apparaterna att ha en Netflix-ikon eller det finns en dedikerad knapp på fjärrkontrollen. Gäster kommer inte att behöva betala ytterligare internet eller tillgångsavgifter för att streama Netflix.

Gäster behöver inte heller oroa sig för att någon annan använder sitt konto om de glömmer att logga ut efter att de har checkat ut. Deras Netflix-referenser tas automatiskt bort från enheten när de har checkat ut.

Det tar ett tag för Netflix att landa på Enseo-drivna hotell över hela världen, men när det gör det blir det så mycket lättare för Netflix och kyla i ett hotellrum.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix. Källa: businesswire