Duolingo släpper loss chatbots för att hjälpa dig att lära dig ett nytt språk

duolingo-chatbot

duolingo-chatbotOm du inte visste är Duolingo en app för smartphones / surfplattor som lär användarna ett nytt språk. Dess metodik har varit ganska enkel, men som det är fallet med alla språk är att använda den och tillämpa den i ditt dagliga liv det bästa sättet att förankra all den kunskapen i dig, och det är vad Duolingo försöker göra i sin senaste uppdatering.

Företaget har nyligen introducerat chatbots till sin app som gör att användare kan ha AI-drivna konversationer på olika språk. I grund och botten kommer du att kunna hålla en konversation med en bot på det språk du försöker lära dig, vilket förhoppningsvis hjälper till med inlärningsprocessen. Just nu stöder robotarna bara franska, spanska och tyska, men företaget säger att stöd för fler språk kommer snart.

Det verkar också som att det är begränsat till iOS-appen för tillfället och kommer att kräva en internetanslutning, så ingen offlinestudie om det är vad du hoppades på. Var och en av robotarna har också en egen personlighet som vi antar kan vara användbar och kontextuell. Det finns också en “hjälp mitt svar” -knapp som erbjuder förslag på hur man ska svara.

Enligt Duolingo VD och grundare Luis von Ahn, ”En av de främsta anledningarna till att människor lär sig språk är att ha konversationer. Eleverna behärskar ordförråd och förståelse med Duolingo, men det är fortfarande skrämmande att komma med saker att säga i verkliga situationer. Bots erbjuder ett sofistikerat och effektivt svar på det behovet. ”

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om AI (artificiell intelligens), appar, Duolingo och utbildning.