eBay avslöjar Shopping Bot för Facebook Messenger

eBay avslöjar Shopping Bot för Facebook Messenger

ebay-fb-messenger-botTidigare i år meddelade Facebook att dess Messenger-plattform skulle få chatbots. För de som inte känner till chatbots är det i princip bots som du kan prata med på naturligt språk för att fråga om restaurangbokningar, vädret, flygbiljettpriser och mer.

Nu om du är mer shoppare kanske du är intresserad av att lära dig att eBay har meddelat att de kommer att lansera eBay ShopBot på Facebook Messenger, som i grunden är en shoppingchattbot för plattformen. Enligt eBay, “EBay ShopBot är en personlig shoppingassistent som hjälper människor att hitta de bästa erbjudandena från eBays en miljard listor. Vår vision är att göra shopping med eBay lika enkelt som att prata med en vän, oavsett om du letar efter något specifikt eller bara letar efter inspiration. ”

Användare kommer att kunna ställa ShopBot en mängd olika frågor och berätta vad de vill köpa. Det verkar som att boten också är tillräckligt smart där användare kan ladda upp foton till den och boten analyserar sedan fotot för att försöka söka efter objekt som liknar det. Det förväntas också att ju fler användare som använder botten, desto smartare blir den.

Vi bör påpeka att eBay ShopBot för närvarande är i beta, så om det inte fungerar 100% som det är avsett, bli inte förvånad. Det är redan live så om du vill ta det för en snurr, sök efter eBay ShopBot i Facebook Messenger.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apps, Ebay, Facebook och Messenger.