Efter Fan Outcry lovar ‘Sonic’ filmregissör att förändringar kommer

Efter Fan Outcry lovar 'Sonic' filmregissör att förändringar kommer

Som många av er förmodligen har hört eller sett nu kommer det att finnas en film som släpps senare i år baserat på SEGA: s Sonic the Hedgehog-serien. Baserat på promobilderna och den nyligen släppta trailern verkade många ha negativa reaktioner på hur Sonic ser ut där han verkade lite konstig.

Det verkar som om reaktionerna har varit så dåliga till den punkt där filmens regissör, ​​Jeff Fowler, twittrade att förändringar i karaktärens design kommer att göras innan den släpps. “Tack för ditt stöd. Och kritiken. Meddelandet är högt och tydligt … du är inte nöjd med designen och du vill ha ändringar. Det kommer att hända. Alla på Paramount & Sega är helt engagerade i att göra denna karaktär till det BÄSTA han kan vara. ”

Det är oklart om vilken typ av förändringar Fowler och formgivarna kommer att göra i karaktären, men förhoppningsvis kommer det att bli till det bättre. Under tiden verkar det som om vissa fans redan har bestämt sig för att göra sina egna ändringar där slutresultatet ser ut som en mycket, mycket bättre version av karaktären där den förblir mer trogen mot sin videospeldesign samtidigt som den ser semi-realistisk .

Filmen är för närvarande inställd på att släppas i november så förhoppningsvis kommer ändringarna att göras i tid och det kommer inte att bli någon försening. För de som ännu inte har sett trailern, kolla in den ovan och låt oss veta vad du tycker om den aktuella karaktärsdesignen – ja eller nej?

Att bara byta Sonics ögon gör att karaktärsmodellen ser tio gånger mer tilltalande ut! #SonicMovie pic.twitter.com/EaoMQh603U

– Larry Bundy Jr (@LarryBundyJr) 1 maj 2019

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om underhållning, filmer, Sega och Sonic.