Elon Musk pratade med Pentagon om en ‘Flying Metal Suit’

Elon Musk pratade med Pentagon om en 'Flying Metal Suit'

ironman-kostym

Om det finns en teknisk miljardär som regelbundet jämförs med superhjälten Tony Stark, är det Tesla och SpaceX VD Elon Musk. Han har varit känd för att ha lurat om detta, men det senaste skämtet han gör på bekostnad av Pentagon får oss verkligen att undra om Musk en dag kommer att förklara sig Iron Man vid en presskonferens. Han twittrade något som svar på en CNN-rapport om Musk-möte med försvarsminister Ash Carter i Pentagon.

Musk svarade på en CNN-tweet om sitt besök i Pentagon. “Vad gjorde Elon Musk vid Pentagon”, frågade CNN-tweetet, som han svarade “något om en flygande metalldräkt …”

Det kan bara vara så att Musk drar CNNs ben och gör ljus över ett möte som inte hade något att göra med en Iron Man-kostym. Det förtjänar dock att nämna här att Pentagons officiella beskrivning av Musks besök är att han var där för att prata om ”innovation”, vad det än kan vara.

Chansen är att det inte byggs en Iron Man-kostym någonstans djupt under Pentagon, även om det är osannolikt att vi någonsin kommer att veta om det, men lämna det upp till Musk att aldrig ge ett bra tillfälle att göra en ganska uppenbart skämt.

Något om en flygande metalldräkt … https: //t.co/6Z1D9iZ1fV

– Elon Musk (@elonmusk) 9 juni 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Elon Musk, Iron Man och Pentagon.