Elon Musk Reddit AMA kommer att handla om SpaceX

Musk säger SpaceX att genomföra testflygningar från Mars Ship nästa år

elon-musk-seattle
Elon Musk gör många saker, men om du ser fram emot att ställa några frågor till honom måste du hålla dem begränsade till hans vision för SpaceX. Musk kommer att vara värd för en Ask Me Anything-session på Reddit senare idag. Frågor och svar kommer att vara värd för SpaceX subreddit så att det inte blir någon förvirring om ämnet. Subreddits moderatorer har gjort det klart att Musk bara kommer att svara på frågor om sitt rymdföretag och inte hans elbilföretag Tesla eller andra intressen som SolarCity och Hyperloop.

Människor kommer säkert att ha många frågor att ställa Musk om SpaceX. Det är verkligen ett av de mest ambitiösa privata rymdföretagen där ute, Musk själv meddelade nyligen att SpaceX planerar att starta sina Mars-uppdrag så tidigt som 2018.

Det finns fortfarande många detaljer om SpaceXs Mars-planer som ännu inte är offentliga, så vi kan förvänta oss att folk frågar honom om det. Vem vet, Musk kan till och med avslöja något om de planer som han inte har sagt någonting om tidigare, så det kommer säkert att vara intressant att se hur denna AMA går ut.

Musk kan också behöva svara på frågor om den senaste explosionen av en Falcon 9-raket i Florida eftersom SpaceX inte riktigt har gått i detalj om vad som orsakade explosionen. Gå till SpaceX subreddit för mer information om AMA som är planerad till senare idag.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Elon Musk, Reddit och Spacex.