ESPN Steaming Service enligt uppgift i rörledningen

ESPN SportsCenter på Snapchat ger nya shower två gånger om dagen

ESPN-logotyp
ESPN har länge erbjudit sin exceptionella sportprogrammering via kabelleverantörer men när branschen skakas upp verkar det som om sportnätverket vill förgrena sig på egen hand. En ny rapport antyder att ESPN överväger att erbjuda sin egen webb-streamingtjänst som gör det möjligt för prenumeranter att anpassa sig till sportnätet utan att behöva ett konventionellt kabelabonnemang på grund av den växande populariteten för online-TV-streamingtjänster.

Informationen rapporterar att ESPN vill sälja ett paket med liveprogrammering direkt till konsumenter via internet. Även om detta händer, säger rapporten att detta paketerade erbjudande inte kommer att inkludera stora ligan från NBA och NFL, vilket innebär att majoriteten av sportfans kommer att undvika detta.

ESPN kommer uppenbarligen att erbjuda nischliga ligor och välja college-sport genom denna online-TV-streamingtjänst. I så fall kommer tjänsten bara att tilltala dem som deltar i dessa tävlingar och inte de som vill ha ett enklare sätt att titta på NBA-spel utan att behöva betala stora pengar till sina kabelleverantörer.

Sportnätverket erbjuder hela ESPN-värdet via online-streamingtjänster som Sling TV men det är troligt att detta inte kommer att vara fallet med sin egen tjänst. Rapporten säger inte när den här tjänsten kommer att lanseras, men nämner att ESPN hittills inte har beslutat att tillhandahålla sin kärnprodukt direkt till konsumenterna på enbart streaming-sätt.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Espn och Sling TV.