Ett enkelt Facebook-inlägg hjälpte till att vända restaurangens verksamhet

Ett enkelt Facebook-inlägg hjälpte till att vända restaurangens verksamhet

Bildkredit - Colin Ross

Bildkredit – Colin Ross

Ett enkelt inlägg på Facebook kan ibland vara skillnaden i att du får ett jobb, du får sparken från ett jobb, blir sparkad ur skolan osv. Det är därför vi ibland måste vara försiktiga med vad vi lägger ut där och i i vissa fall kan rätt sak också göra underverk för andra.

Det här gjorde en man vid namn Colin Ross när han besökte Whitbie’s Fish & Chips i Lethbridge, Alberta och märkte att butiken var tom och att ägaren inte ens hade tillräckligt med pengar för att betala själv. Han tyckte om maten och ägarens personlighet så mycket att han tyckte att minst han kunde göra var att skriva ett Facebook-inlägg för att granska restaurangen i hopp om att det skulle driva in fler kunder, och det gjorde det säkert.

Enligt ägaren John McMillan gick affärer genom taket där 400 personer dök upp nästa dag efter Facebook-inlägget och ytterligare 500 följde dagen efter. Pratar med Calgary Eyeopener (via Huffington Post), “Vår verksamhet har precis gått genom taket till den punkt där du vet att vi har folk som väntar en och en halv till en timme och tre fjärdedelar på sin middag.”

Enligt Ross, “Ägaren var en jem riktigt stilig stand up-kille så jag ber alla i lethbridge att dela detta och gå och stödja den här hårt arbetande mannen han förtjänar det.” I vilket fall som helst om du vill kolla in Ross fullständiga Facebook-inlägg kan du kolla in det nedan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Facebook.