Evernote tillkännager en ökning av priset för Plus- och premiumanvändare

Evernote använder AI för att automatisera ditt arbetsflöde

aldrig någon webbklientNyligen meddelade Evernote att en funktion som var begränsad till sina betalande kunder nu skulle vara tillgänglig för alla användare gratis. Låter bra, eller hur? Vi måste dock undra om det var en del av en större plan eftersom Evernote just har meddelat att de kommer att höja priserna för både dess Plus- och Premium-nivåer.

De meddelade också att antalet enheter som kan delas för sina Basic-användare har begränsats till 2, vilket innebär att om du har Evernote på din dator, surfplatta och telefon måste du så småningom välja en enhet som du ‘ Jag måste ge upp Evernote. “Från och med idag ändras priserna för våra Plus- och Premium-nivåer för nya prenumerationer, och åtkomst från Evernote Basic-konton kommer att vara begränsad till två enheter.”

När det gäller nuvarande kunder kommer tyvärr inte ni att bli farfar i de gamla prissättningsplanerna. Evernote säger att så småningom kommer prisändringarna att nå alla, och att användare kommer att meddelas via e-post när ändringarna görs. ”Inte alla kommer att påverkas av en prisförändring. Om du påverkas av en prisförändring kommer du att få information om detta via e-post under de närmaste veckorna. Detta gäller både förnyelser varje månad och årligen. ”

Förmodligen påverkas inte de som redan betalat för månaden / året, men efterföljande betalningar och förnyelser kommer att baseras på de nya priserna. Evernote Plus kommer nu att prissättas till $ 3,99 per månad och $ 34,99 per år. Premium kommer att prissättas till $ 7,99 per månad och $ 69,99 per år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apps och Evernote.