Ex-Top Gear Trio bekräftar namnet på den nya Amazon Motoring Show

Kommande Jeremy Clarkson Show på Amazon kommer att finnas i 4K

Hammond Clarkson May

Om du någonsin har sett Top Gear så kommer du säkert att känna till Jeremy Clarkson och hans kompisar Richard Hammond och James May. Trion brukade vara värd för den populära bilspel på BBC under ganska lång tid men har sedan lämnat nätverket och hamnade på Amazon där de har skapat en ny bilspel från grunden. Vi visste inte vad den hette förrän idag eftersom namnet äntligen har bekräftats.

Det heter “The Grand Tour” och det finns en bra anledning till det för vi kommer inte att se dem i en studio som de brukade vara på BBC, men de kommer att göra allt på turné.

Jeremy Clarkson förklarade att trion har rest världen och att de har varit värd för varje avsnitt i ett annat land, “från ett jätte tält”, tillade han. Top Gear-fans måste fortfarande vänta en betydande tid för att se den nya serien, eftersom The Grand Tour är planerad att komma till Amazon i höst.

När det gäller Top Gear har BBC uppdaterat showen med en ny serie värdar som inkluderar Matt LeBlanc, mest känd för sin roll som Joey på Friends, han kommer att samarbeta med BBC-personlighet och ivrig bilfan Chris Evans . Top Gear återvänder till TV senare denna månad.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, Bbc, The Grand Tour och Top Gear.