Exklusiva ‘Breath Of The Wild’ -filmer som ska visas vid Game Awards

zelda-game-awards

zelda-spel-utmärkelserNär det gäller The Legend of Zelda-titlar är den kommande “Breath of the Wild” förmodligen en av de vackraste titlarna vi har sett hittills. Det faktum att det kommer att innehålla mer av ett öppet koncept är också en intressant uppfattning om en formel som har fungerat för Nintendo i flera år, men exakt hur det spelar återstår att se.

Den goda nyheten är att om du vill kolla in mer Breath of the Wild-filmerna kommer du att vara glad att få veta att exklusiva bilder av spelet kommer att visas på The Game Awards som startar i torsdag. Vad exakt vi kommer att se är oklart, men om du är glada över att den släpps och vill ha fler bilder är detta ett bra tillfälle att kolla in det.

Under tiden har ett släppdatum för spelet ännu inte bekräftats. Tidigare trodde man att den kunde lanseras tillsammans med Nintendo Switch i mars, men den var uppenbarligen “försenad” på grund av problem med lokaliseringen av spelet som tar längre tid än väntat på grund av storleken på det.

Vi hade hört att juni 2017 kan vara ett möjligt släppdatum tack vare en lista som finns på Targets webbplats, men det kan inte bekräftas för tillfället. I vilket fall som helst för mer information, vill du ställa in denna torsdag för mer information.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Nintendo och Zelda.