Experimentell Android 8.0 Oreo nu tillgänglig för OnePlus One

Experimentell Android 8.0 Oreo nu tillgänglig för OnePlus One

OnePlus One tillkännagavs ursprungligen 2014, vilket innebär att det beträffar smartphones betraktas som en ganska gammal telefon, vilket också betyder att när det gäller att ta emot större Android-uppdateringar borde antagligen telefonens ägare inte ‘ t förväntar dig för mycket av det.

Nu är det antagligen säkert att anta att Android 8.0 Oreo-uppdateringen kommer att hoppa över telefonen, men den goda nyheten är att om du fortfarande använder handenheten och vill gärna se Oreo-uppdateringen, har XDA seniormedlem Agent_fabulous lyckats ta Oreo AOSP och skapa en inofficiell och experimentell byggnad för telefonen.

Men med tanke på dess tidiga utveckling rekommenderas det inte att du använder det för din dagliga drivrutin, utan snarare bör det bara fungera som en förhandsgranskning av olika slag för användare för att få en uppfattning om vad de kan förvänta sig om denna experimentella ROM någonsin skulle vara färdig och släppt till OnePlus One-ägare. Hittills innehåller listan över vad som fungerar viktiga funktioner som WiFi, Bluetooth, RIL, uppspelning av ljud och video, NFC och så vidare.

Andra funktioner som kameran och videokameran har inaktiverats. Om du är intresserad av att ta ROM-skivan för en snurrning, gå vidare till XDA-forumen för mer information om byggnaden och hur du laddar ner den.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om Android, Android 8.0 Oreo, Android-uppdateringar, OnePlus och OnePlus One.