F-Browser ger Flash till iOS

F-Browser

F-webbläsareJust nu, om du vill titta på Flash-videor på din iOS-enhet, letar du efter en alternativ webbplats som innehåller iOS-vänlig video, du använder en alternativ webbläsare som Skyfire, eller jailbreakar din iPhone och installerar appar som låter det hända. Retina Software har just meddelat lanseringen av sin nya webbläsare – kallad F-Browser (vi antar att F i dess namn är tänkt att betyda Flash).

Hur som helst, som skiljer F-Browser från andra webbläsare som Skyfire är att istället för att skicka Flash-videor till en extern server för konvertering använder F-Browser iPhone för att ladda ner och konvertera Flash-videor till ett iOS-vänligt format med webbläsaren själv . Detta gör det möjligt för användare att spela upp tidigare konverterade videor som de har sett på sin telefon utan att behöva ladda upp den igen.

Retina Software hoppas att ”se F-Browser som den andra webbläsaren på varje iPhone. En iPad-version är planerad att släppas mycket snart. ” Men att döma av de sex 1-stjärnklassificeringarna som appen har fått på sin iTunes-sida ser det inte så lovande ut just nu. Gå till App Store om du vill kolla in F-Browser. Den är tillgänglig nu för $ 1,99.

Sparad i Apple> Mobiltelefoner> Webb. Läs mer om Apple Inc, Apps, Browser, Flash, iOS, iPad, iPhone, iPod Touch och Web.