Få åtkomst till kontrollcentret när det är inaktiverat i appar

Få åtkomst till kontrollcentret när det är inaktiverat i appar

Om du har inaktiverat Control Center i appar men ofta befinner dig i situationer när du behöver använda det kan det vara en tröttsam upplevelse att komma åt den. Du måste först stänga appen och sedan svepa uppåt för att komma åt Kontrollcenter när du är på startskärmen. När du är klar måste du komma åt App Switcher och gå tillbaka till appen du använde. Om du inte vill aktivera Control Center-åtkomst inom appar men ändå vill kunna komma åt den utan att helt avsluta dem, har vi ett användbart tips för dig.

Det visar sig att du kan komma åt Control Center från App Switcher-skärmen. Allt du behöver göra när du använder en app är att dubbelklicka på hemknappen för att öppna App Switcher-skärmen. En gång på App Switcher sveper du bara uppåt för att använda Control Center. När du är klar trycker du på den övre delen av skärmen för att avvisa den och trycker sedan på appkortet för appen du tidigare använde.

Med detta enkla tips kan du komma åt allt som Control Center har att erbjuda, inklusive praktiska inställningsväxlar, genvägar och kontroller utan några kompromisser.