Få ett tre månaders SoundCloud Go-prenumeration för bara 0,99 USD

SoundCloud Reportedly Close To Selling Stakes In The Company

soundcloud-sony
SoundCloud är mest känd som en av få musikplattformar på nätet där du hittar fantastiska musikomslag men företaget utvecklades från det tidigare i år. Det gjorde det genom att lansera en ordentlig musikströmningstjänst som heter SoundCloud Go. Den betalda tjänsten medförde ytterligare ett lager musik samt ytterligare funktioner för dem som var villiga att betala för dem. Som alla andra tjänster kostar det $ 9,99 per månad, men under en begränsad tid kan du hämta en tre månaders prenumeration på SoundCloud Go för bara $ 0,99.

SoundCloud Go tävlar på en marknad där du har behemoths som Spotify och Apple Music. Det måste verkligen göra allt för att locka kunder som är villiga att betala 9,99 dollar per månad, samma summa pengar som konkurrenterna tar ut för en månatlig prenumeration.

För att ge människor en smak av vad det har att erbjuda, lanserade SoundCloud idag en veckolång kampanj genom vilken det gör det möjligt för nya prenumeranter att få en tre månaders prenumeration på SoundCloud Go för bara 99 cent förutsatt att de registrerar sig för tjänsten före september 19: e.

På bara 0,99 dollar kommer många människor som har varit på staketet om att prenumerera på en musikströmningstjänst lockats tillräckligt för att ge det en chans. Vem vet, kanske kanske de hamnar i tjänsten och SoundCloud fortsätter då att få $ 10 per månad för tjänsten från dem.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om musikstreaming och Soundcloud. Källa: engadget