Facebook för Android letar efter betatestare (uppdaterad)

Facebook logo

Facebook-logotypAnvändare av den officiella Facebook-appen för Android vet att appen inte exakt är den bästa Facebook-upplevelsen du kan få på en mobil enhet. Halva tiden är det vanligtvis bättre att surfa på mobilversionen av webbplatsen i en webbläsare än med den officiella appen. Lyckligtvis lämnar Facebook inte bara appen ensam och arbetar på att förbättra den.

De har just meddelat att de kommer att erbjuda en privat betaversion av Facebook 1.6-appen till deltagare som är villiga att spela marsvin till den nya appen. Facebook 1.6 för Android ger nya funktioner som möjligheten att gilla kommentarer, sidstöd, videouppladdningar och massor av buggfixar. Förhoppningsvis ökar det också appens totala hastighet vilket är ganska långsamt jämfört med tredjepartsappar som Friendcaster.

Om du är intresserad av att anmäla dig till beta, fyll i det här frågeformuläret och du kan vara en av de utvalda att delta i betatestet. Om du går in i beta-testet, låt oss veta om den nya versionen är en stor förbättring jämfört med den nuvarande.

Uppdatering (18.44 PT): från och med nu verkar det som om formuläret har stängts. Vi håller dig uppdaterad om en ny beta-registrering visas igen.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, appar och Facebook.