Facebook för BlackBerry 2.0 släppt

Facebook BlackBerry PlayBook

Facebook BlackBerry PlayBook

Vem använder inte Facebook på sin mobilenhet i denna tid? Nästan alla är anslutna till världens största sociala nätverk, vare sig det är på deras dator, mobiltelefoner eller till och med surfplattor. Medan Facebook-upplevelsen inte är densamma på alla enheter, har Facebook arbetat hårt för att försöka se till att nyckelfunktionerna förblir konsekventa på alla plattformar.

BlackBerry PlayBook-användare som länge beror på en uppdatering av Facebook-appen är ute efter en behandling idag eftersom RIM officiellt har meddelat lanseringen av version 2.0. Uppdateringen ger många nya funktioner till enheten som har saknats hela tiden.

Facebook för BlackBerry 2.0 inkluderar Facebook Places (för att checka in på platser och låsa upp erbjudanden), Facebook-evenemang (för att visa evenemangsinformation, kontrollera gästlistan, RSVPing och mer), Visa “Gillar” – (se vem som gillar ett inlägg) och sekretess kontroll för statusuppdateringar.

Idag släpptes även appen Facebook för BlackBerry-smartphones v2.0 som lägger till saknade funktioner som Facebook Chat. Gå vidare till BlackBerry App World för att ladda ner den senaste Facebook-appen för dina BlackBerry-enheter.

Sparad i mobiltelefoner> surfplattor> webb. Läs mer om appar, BlackBerry, Facebook, Playbook, RIM och Update.