Facebook implementerar den nya knappen Skicka och gruppmedlemskap

Facebook new Send button

Facebook ny Skicka-knapp

Med att Facebook börjar dominera alla aspekter av internet, är det ingen överraskning när de implementerar nya funktioner för att göra livet för sina användare mycket enklare. Om du använder Facebook tillräckligt är chansen att du är en del av en grupp som du aktivt deltar i för att diskutera frågor eller dina favoritämnen. Om du stötte på något intressant på internet och ville dela det med dina vänner, måste du kopiera länken, gå in i gruppen på Facebook och klistra in länken där.

Facebook har implementerat en ny Skicka-knapp för att göra det lättare att dela innehåll med dina grupper. Om du ser en skicka-knapp på ett inlägg / artikel (inte många webbplatser har implementerat det från och med idag, men förväntar dig att det rullar ut till många fler webbplatser i framtiden), klicka bara på det och en dialogruta dyker upp så att du för att ange namnet på din grupp i rutan mottagare. Detta kommer sedan att dela inlägget med gruppens nyhetsflöde, så att alla kan kommentera, diskutera det. Om du vill dela det som ett meddelande till dina vänner istället för att göra det till en väggpost (för sekretessfrågor), kommer den nya Skicka-knappen också att du kan göra det. Ange bara din väns namn i mottagarrutan.

Facebook har också infört nya kontroller av gruppmedlemskap i gruppsystemet. Nu har gruppens skapare möjlighet att godkänna medlemmar innan de formellt går med – så det betyder att människor inte kan få tillgång till din grupp även om de har bjudits in av någon annan – du har förmågan att neka dem tillgång .

Det kommer att ta ett tag innan vi börjar se den nya Skicka-knappen på dina favoritbloggar och webbplatser, men som Gilla-knappen borde den fånga på ett stort sätt.

Filed in Web. Läs mer om Facebook.